roenfrdehuit
EmailTipărireExport ICS

Turul ciclist aniversar al judetului Hunedoara, Editia a VI-a

Eveniment

Titlu:
Turul ciclist aniversar al judetului Hunedoara, Editia a VI-a
Data:
Sam, 17. August 2019, 10:00 h - 19:00 h
Categorie:
Evenimente
Vizualizari:
7
Turul ciclist aniversar al judetului Hunedoara, Editia a VI-a

Descriere

Turul Ciclist Aniversar al Judetului Hunedoara, Editia a-VI-a
Sâmbătă, 17 august 2019 la 10:00 - 19:00
Echipa "Ciclism de Altădată" vă invită și anul acesta, pe 17 August, cu ocazia implinirii a 30 de ani de la ultima editie (a-VIII-a) a Turului Ciclist al Judetului Hunedoara,să vă alăturați la a-VI-a tură aniversară pe traseul "Turului Ciclist al Județului Hunedoara".
Ne vom întâlni Sâmbătă în jurul orei 09.00 in Deva lângă statuia lui Decebal, urmând ca la ora 10.00 să plecăm in tură. Traseul de anul acesta va fi un pic schimbat, vom ocoli DN66 si vom intra din Călan pe Valea Sângeorgiului spre Orastie.
In detaliu, traseul de anul acesta va fi următorul:Deva-Sântuhalm-Hunedoara-Călan-Streisângeorgiu (Călanul-Nou)-Tămăşasa-Turmaş-Turdaş-Pricaz-Orăștie-Geoagiu Băi-Uroi-Simeria- Sântuhalm, aproximativ 110 de km.
Pauze tradiționale de regrupare/rehidratare/discutii/taclale vor fi in Hunedoara-Terasa de la Hotel Rusca, -la "Hanul Domnesc", intersectia DJ687cu E79/DN66-Călan,-Turmaş,intersectia DJ668 cu DJ668B,-Orăștie, în fața la Palia.La Geoagiu Băi-" vom avea pauza de prânz,apoi ne vom intoarce spre Deva pe DJ107A prin Uroi-Simeria-Sântuhalm ( Motel Löwe).
Acest eveniment NU ESTE UN CONCURS!
Participanții vor respecta regulile de circulație pe drumurile publice. Ritmul va fi lejer, viteza medie in jur de 20-25 de km/h.Vă așteptam!