roenfrdehuit
EmailTipărireExport ICS

Guri de rai - tabara de vara pentru familie

Eveniment

Titlu:
Guri de rai - tabara de vara pentru familie
Data:
Lun, 19. August 2019, 12:00 h - Sam, 24. August 2019, 12:00 h
Categorie:
Evenimente
Event Custom Field 1:
Cheile Butii - la intrarea in Parcul National Retezat
Vizualizari:
7
Guri de rai - tabara de vara pentru familie

Descriere

Guri de Rai - Tabăra de vară pentru familie Locație: Județul Hunedoara, Cheile Buții, la intrarea în Parcul Național Retezat
Perioada: 19 – 24 august 2019 Vă invităm să pășiți, alături de noi, pe tărâmul mirific al gurilor de rai, presărat la tot pasul de locuri cu o fantastică încărcătură energetică și spirituală! Ținuturi imaculate, de basm, în care puritatea naturii se împletește cu poveștile nespuse ale copilăriei fiecăruia dintre noi.
În călătoria căutării de sine, o deosebită importanță o are conectarea cu originile noastre, cu tărâmurile care ne-au permis întruparea și dezvoltarea.
Sunt locuri care te cheamă, care te atrag precum un magnet, iar când te întâlnești cu ele, ai confirmarea că ești acolo unde trebuie să fii. Când afară e furtună, dar tu nu mai lupți contra naturii, când treci peste revolta interioară, soarele strălucește deasupra ta și îți oferă surprize nebănuite. Pe munte îți retrăiești temeri vechi, neașezări sau emoții care te-au ținut în loc pentru mult timp, dar tot muntele te învață respectul față de tine și tot ce este, pentru ca la finalul drumului să pășești cu mai multă forță, încredere și emoția autodepășirii.
Vă poftim ca, timp de 6 zile, să vă deconectați total de la ritmul vieții cotidiene, pentru a vă conecta și reconecta cu puritatea naturii, cu bucuria de a fi împreună cu cei dragi.
Programul acestei tabere se bazează pe curricula Atlanthea și abordarea holistică a educației, adresându-ne ființei umane ca întreg, trup, minte și suflet și își propune ca obiective Mișcarea și testarea diferitelor sporturi în aer liber, Conectarea de calitate în familie, Autocunoașterea, Depășirea limitelor și Arta curajului.
Vom avea alături de noi o echipă formată din psihologi, psihopedagog, antrenor sportiv, instructor de yoga certificat și intuitive art creator, care ne vor însoți cu bucurie și pasiune, copii și adulți, în această călătorie a autocunoașterii.
Cui ne adresăm
• Familiilor cu copii de orice vârstă, care simt să pășească împreună într-o călătorie a căutării valorilor și darurilor comune
• Programul nostru este bine gândit, astfel încât să ofere timp dedicat întregii familii, doar copiilor sau timp special pentru adulți Ce vom face
- Drumeții zilnice, orientare, tehnici de supraviețuire, căutare de comori
- Jocuri sportive, tiroliană, escaladă, echitație, ciclism pe drumuri de munte
- Yoga și pictură intuitivă în mijlocul naturii
- Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noștri, așa cum ne dorim
- Vom participa la întâlniri de parenting și dezvoltare personală dedicate doar nouă, adulților, în timp ce copiii se vor delecta cu ateliere creative și distractive în compania specialiștilor noștri
- Foc de tabără și petrecere
Sunt incluse:
- 5 nopți cazare în cameră dublă sau triplă, în funcție de componența familiei
- 3 mese pe zi pentru fiecare participant, bufet suedez
- Programe sportive și de dezvoltare personală, ateliere, șezători, drumeții, echitație, jocuri în familie, biciclit pe cărări de munte etc. Nu sunt incluse:
- Transportul
- Intrările la obiectivele turistice, închiriere biciclete pentru adulți, pachetele de călărie, intrare la parcul de aventură Vă încurajăm să veniți cu bicicletele proprii, atât adulții, cât și copiii. Se pot închiria biciclete pentru adulți și la locația unde ne vom caza. Costul taberei: 980 lei / persoană Cum vă înscrieți:
- Ne trimiteți un e-mail pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Ne detaliați componența familiei, vârste copii etc.
- Primiți din partea noastră confirmarea rezervării, programul detaliat, detalii importante și pașii necesari efectuării plății. Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30% până, cel târziu, 1 martie 2019. Plata integrală trebuie efectuată până în data de 1 iulie.