roenfrdehuit

CABINET MEDICINA ALTERNATIVA

Adaugă la Favorite
Contact Adresa: Str. Centuria Nr. 15A
Localitate: Deva
Cod postal: 337450
Judetul: Hunedoara
Telefon: 0764 199 159; 0733 245 500
E-mail: contact @ cabinet-acupunctura.ro
Web: www.ozonoterapie-deva.ro

Descriere

Medicină alternativă, ozonoterapie, acupunctură, biorezonanţă OZONOTERAPIE
Tratamentele locale cu raze de frecventa inalta cu degajare de ozon:
abcese, anemie, astm, arterioscleroza(Chelie), Punctele negre, Ceata pe Creier (in urma atacului vascular cereblar), bronsita, vanatai, guturai, bolile ginecologice (vaginita, cervicita, anexita etc…), circulatia sanguina, racelile, degeraturi, matreata, Surditate si boli ale urechilor, eczeme, nevralgie faciala, prostata, caderea parului, gusa, guta, hemoroizi, insomnie, lumbago sciatica, afectiuni nervoase, nevralgie, nevrita, obezitatea, dureri abdominale, paralizie, reumatism, cicatrici, boli de piele, riduri si alte afectiuni si dureri. BIOREZONANTA
Ce este biorezonanta?
este o metodă a medicinei cuantice, neinvazivă, nedureroasă, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor organe, tesuturi, celule.
Biorezonanta este o metodă modernă de diagnostic si tratament energetic , bazată pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice.
Printre cele mai noi si mai promitătoare aplicatii practice ale fenomenului de biorezonanta se numără analiza nonlineară.
Diagnosticul NLS permite evaluarea gradului, intensitatea şi prezenţa modificărilor funcţionale din organismul uman. În prezent aceste sisteme de biorezonanta se numesc dispozitive Metatron.
Evaluarea conditiei unui organ, tesut sau celulă, se face pe baza amplificării semnalului rezonant emis de acestea si a preluării parametrilor fără contact direct, doar folosind transmitători triger. Fiecare organ si fiecare celulă au oscilatiile lor specifice care sunt înregistrate în memoria computerului si care pot fi afisate pe monitor sub forma unui grafic. Graficul este reprezentarea stării schimbului informational la nivelul unui organ sau tesut. De asemenea, orice proces patologic are un profil informational intrinsec. Baza de date a computerului contine o cantitate semnificativă de procese patologice la care s-au luat în calcul stadii de manifestare, vârstă, sex si alte variabile.
Având caracteristicile spectrale ale unui subiect, acest dispozitiv le poate compara (coeficient de asemănare spectrală) cu procesele de referintă ale tesuturilor sănătoase si patologice, cu spectrul anumitor agenti infectiosi. Astfel se poate descoperi cel mai apropiat proces patologic sau predispozitie către o anumită boală. Atunci când apar procese asociate, modulul de diagnostic virtual permite realizarea diagnosticului diferential pentru fiecare proces. ELECTROACUPUNCTURA
Medicina traditionala castiga tot mai mult teren in Romania, iar dovada este numarul mare de pacienti care se adreseaza cabinetelor de kinetoterapie sau acupunctura.
Acest lucru l-au constatat chiar medicii si terapeutii care au competenta in medicina traditionala.
Acupunctura este punctul de referinta in Medicina Alternativa Chinezeasca, care mai este cunoscuta si sub denumirea de Medicina Alternativa sau Complementara. Cei care practica aceste specializari sunt recunoscuti de Ministerul Sanatatii care recunoaste aceaste forme medicale: acupunctura, fitoterapia si homeopatia practicate de medici si terapeuti specializati in domeniu.
Cand boala este deja avansata, si a fost nevoie de operatie, atunci acupunctura ajuta doar la calmarea durerii si la revenirea mai rapida a organismului.
In acest caz acupunctura poate fi folosita doar ca tratament complementar.
Electro-Acupunctura este cea mai avansata formă de acupunctura avand un punct precis si la o frecventa specifica.
Adresa:

Str. Centuria Nr. 15A
Localitate: Deva
Cod postal: 337450
Judetul: Hunedoara
Telefon: 0764 199 159; 0733 245 500
E-mail: contact @ cabinet-acupunctura.ro
Web: www.ozonoterapie-deva.ro

Locație

Deva
Str. Centuria Nr. 15A

Detalii anunț

ID Anunț: 17
Afișări: 138
Expiră: 2020-11-29 13:21:00
  • Count:
  • 58
  • -
  • 232
  • -
  • 32256