roenfrdehuit

Skate Park

 
Skate Park
 
Adresa: Str. Dorobanți, zona supermarketului Kaufland, Deva, HD
 
Inaugurat la data de 15 octombrie 2015 Skate Park Deva este situat în zona supermarketului Kaufland, aproape de intersecția străzilor Dorobanți cu Depozitelor, lângă terenurile de tenis ale Enel.
Are o suprafață de 825 de metri pătrați și este dotat cu elemente de dificultate, iar în interior au acces posesorii de biciclete, trotinete, role şi plăci de skateboard.
Skate-park-ul este dotat cu nocturnă, mobilier urban, cişmea şi gheretă și este împrejmuit cu gard de panouri din plasă zincată.
Desfășurarea activităților specifice Skate Park sunt coordonate și gestionate de către Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură prin Serviciul Administrare Baze Sportive, de Agrement și Telecabină.
 
Accesul:

Accesul publicului în incinta Skate Park este gratuit.

Accesul oricărei persoane este permisă doar după completarea declarației pe propria răspundere, potrivit anexei la Regulamentul Skate Park.

Accesul cu animale de companie este interzis.

Accesul vehiculelor și autovehiculelor (autoturisme, autoutilitare, ATV-uri, mopede, motociclete, căruțe) în zona Skate Park este interzis.

Vârstă minimă a utilizatorului este de 6 ani.

Skate Park-ul este destinat numai pentru skateboard, role, biciclete și trotinete. Este strict interzis accesul altor utilizatori;

Se pot organiza; competiții de către O.N.G-uri etc. cursuri de monitorizare pentru începători de către persoane autorizate;

 

Program:
1 mai - 31 octombrie - zilnic, între orele 10:00-21:00
1 noiembrie - 30 aprilie - zilnic, între orele 13:00-19:00

 

Foto: Facebook

 

  • Count:
  • 370
  • -
  • 794
  • -
  • 184482