roenfrdehuit
×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://zhd.ro/feed/
×

Mesaj

Failed loading XML...
STIRI PRESA LOCALA

Warning: fopen(https://zhd.ro/feed/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/devacity/public_html/guide/libraries/src/Filesystem/File.php on line 345
 • Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, între Șoimuș și Ilia, deschis circulației. VIDEO

  Hunedoaramea Aug 14, 2019 | 23:00 pm

  22 de kilometri noi de autostradă au fost deschiși miercuri pe autostrada Lugoj – Deva, între localitățile Șoimuș și Ilia (Lotul 4), după ce comisia de recepție a verificat calitatea lucrărilor și a constatat încă de luni că acestea corespund normativelor, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Pentru a deschide circulației […]Post-ul Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, între Șoimuș și Ilia, deschis circulației. VIDEO apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • Accident mortal la Petroșani. Un tânăr a fost lovit de o mașină pe șoseaua de centură

  Hunedoaramea Jul 12, 2019 | 11:11 am

  Un accident rutier grav a avut loc joi seara, în jurul orei 22.00, pe DN 66, pe șoseaua de centură a municipiului Petroșani. Un șofer de 30 de ani, din județul Gorj, care conducea pe șoseaua de tranzit a Petroșaniului, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 35 de ani, din Petroșani, care a […]Post-ul Accident mortal la Petroșani. Un tânăr a fost lovit de o mașină pe șoseaua de centură apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • DAC FEST, ediția a X-a, la Măgura Uroiului. Vezi programul festivalului

  Hunedoaramea Jul 11, 2019 | 22:00 pm

  Muzeul  Civilizației  Dacice și Romane Deva, în parteneriat cu Terra Dacica Aeterna, organizează a X-a ediţie a Festivalului DAC FEST – „Sub Semnul Lupului”. Festivalul se desfășoară în perioada 12-14 iulie, pe platoul de la Măgura Uroiului, lângă Simeria, și își propune o promovare durabilă a patrimoniului cultural național din județ, precum și a Sitului […]Post-ul DAC FEST, ediția a X-a, la Măgura Uroiului. Vezi programul festivalului apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • Cupa Cetăţii la lupte pe nisip

  Hunedoaramea Jul 11, 2019 | 20:00 pm

  Sâmbătă, 13 iulie, va avea loc Cupa Cetăţii la lupte pe nisip. Evenimentul, aflat la prima ediţie, se va desfăşura în incinta Ştrandului Municipal Deva, între orele 11:00-15:00. În competiţie vor intra mai multe cluburi de gen: CSS Hunedoara, CSS Petroşani, CS Inter Petrila, CSS Jimbolia, CSS Reghin, CSS Cluj, CSS Timişoara, CSS Reşiţa, CS […]Post-ul Cupa Cetăţii la lupte pe nisip apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • ANUNȚ. Biblioteca Județeană din Deva organizează concurs de angajare

  Hunedoaramea Jul 10, 2019 | 22:00 pm

  Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sediul în localitatea Deva, str. 1 Decembrie, nr. 26, judeţul Hunedoara, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale  vacante de: – Bibliotecar cu studii superioare grad I, în cadrul Serviciului Completare, Evidență, Catalogarea colecțiilor, Compartiment Catalogarea colecțiilor – 1 post. Concursul se va desfăşura astfel: – Proba scrisă, […]Post-ul ANUNȚ. Biblioteca Județeană din Deva organizează concurs de angajare apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • CAS Hunedoara: medicamente noi pentru boli oncologice, neurologice și transmisibile

  Hunedoaramea Jul 10, 2019 | 21:00 pm

  Prin ordinul ministrului Sănătății și al președintelui CNAS, au fost introduse medicamente noi pentru boli oncologice, neurologice și transmisibile, anunță Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara. Astfel, la programul național de boli transmisibile au fost introduse 14 noi poziții la medicamentele incluse în subprogramul pentru pacienții cu HIV/SIDA, printre care Oxacillinum, Ampicillinum+Sulbactam, Moxifloxacinum și Amoxicillinum+Acidum […]Post-ul CAS Hunedoara: medicamente noi pentru boli oncologice, neurologice și transmisibile apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • CJ Hunedoara ar putea prelua patrimoniul fostei mine Petrila

  Hunedoaramea Jul 10, 2019 | 18:00 pm

  Consiliul Județean Hunedoara va analiza oportunitatea achiziționării de la Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului SA (SNIMVJ) a obiectivelor de patrimoniu cultural de la fosta Exploatare Minieră Petrila și a terenurilor din perimetrul acestora. În acest sens, marți a avut loc o întâlnire la care au participat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, […]Post-ul CJ Hunedoara ar putea prelua patrimoniul fostei mine Petrila apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • Un tractor s-a răsturnat peste doi oameni, la Fornădie. FOTO

  Hunedoaramea Jul 3, 2019 | 08:00 am

  Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc marți seara, în localitatea Fornădie. Potrivit ISU Hunedoara, un tractor s-a răsturnat peste un bărbat de 70 de ani și o femeie de 64 de ani. Cele două victime au fost preluate de echipaje de la SMURD și Ambulanță. Femeia era în stare de […]Post-ul Un tractor s-a răsturnat peste doi oameni, la Fornădie. FOTO apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • Un nou contract pe fonduri europene pentru transport public ecologic, alei și piste de biciclete, în municipiul Hunedoara

  Hunedoaramea Jul 2, 2019 | 23:45 pm

  Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a semnat marți, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Vest, și cel de-al treilea contract din seria celor care vizează modernizarea transportului public ecologic în municipiul Hunedoara, amenajarea de alei pietonale și piste de biciclete. Este vorba despre proiectul „Modernizarea transportului în municipiul Hunedoara prin investiții în transportul public ecologic – Coridorul de Vest”.  „În urmă […]Post-ul Un nou contract pe fonduri europene pentru transport public ecologic, alei și piste de biciclete, în municipiul Hunedoara apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...
 • Universitatea din București și comunitatea locală readuc la viață locuri cu povești din Geoparcul Dinozaurilor

  Hunedoaramea Jul 2, 2019 | 18:00 pm

  Pe Valea Dinozaurilor, în Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului, poveștile locurilor și ale oamenilor sunt aduse în atenția turiștilor printr-un nou proiect cultural derulat în această perioadă de Universitatea din București împreună cu partenerii locali și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). ”Locuri cu povești pe Valea Dinozaurilor, în Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului” își […]Post-ul Universitatea din București și comunitatea locală readuc la viață locuri cu povești din Geoparcul Dinozaurilor apare prima dată în Hunedoaramea.

  Citeste mai mult...